Фенове изненадват Харун от "Незабравима" за рождения му ден

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Фенове изненадват Харун от "Незабравима" за рождения му ден
04.05.2011
Фенове на „Незабравима” изненадаха за рождения ден своя любимец Серхан Яваш, който изпълнява ролята на Харун. С торта и подаръци почитатели на актьора от Истанбул, Одрин и Белъкесир отидоха на снимачната площадка в Кемербургас, за да поздравят Серхан, който на 27 март стана на 39 години.

Торта с надпис „Пожелаваме НЕЗАБРАВИМИ години”, ръкавели и книги са сред подаръците на феновете, които Серхан посрещнал с голяма радост. Той разговарял с всички, отговорил на въпросите им, снимали се за спомен. Пред гостите си той признал, че е много изморен от сериала и щом завърши, ще замине за Лондон, за да си почине и да учи английски.

Искаме такава любов като вашата, търсим я в живота, но не я намираме, се оплакали почитателките на Серхан Яваш, които му разказали, че 77 седмици без да пропускат са гледали всички епизоди на сериала. В Турция сериалите се излъчват един път седмично и са с дължина на пълнометражен филм - 90 минути. Някои от тях дори не отваряли вратата и не вдигали телефона в часа на сериала.

На Серхан Яваш, който не е професионален актьор, "Незабравима” донесе голяма популярност. Красавецът, завършил Спортна академия в Истанбул, е бил учител по тенис. Участието му в реклами насочва погледа на продуцентите към него. Играл е малки роли в турско-френския сериал "Естер и Сара" и в турския „Паяк”. Харун е втората му главна роля след Мендерес в сериала „Клетва”.

Серхан е разведен и има дъщеря, която през тази година ще стане на 10 години. В живота той е много добър приятел с Мерт Явузджан, изпълняващ ролята на главния му враг в „Незабравима” - лошия Бату.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg