Първа забранена целувка между Андрей и Мария

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първа забранена целувка между Андрей и Мария
04.05.2011

Въпреки "усилията" на Йордан Лютов да разреши проблемите със семейния хотел, по време на партийния купон, неизбежното започва да се случва. В новия епизод на "Столичани в повече", довечера от 21.00 часа, зрителите на bTV ще видят как се справя кандидат-кметската фамилия със ситуацията, в която хотелът остава без ток и вода, а и осъмва срещу багер и заповед за отстраняване на незаконния етаж. След тежката нощ в партийната централа Йордан трябва да дава обяснения и за необичайно късното си прибиране.

Чувствата между Мария и Андрей се задълбочават. Какво кара Мария да забрави за годеника си и какво ще се случи след целувката между Чеканова и Лютов - ще стане ясно в сряда, 4 май, от 21.00 часа по bTV.

Богаташът Константин Цеков отново се появява в Извор, след като получава обезпокоителна информация за своите дела. С него отново е красивата Елена (Ромина Андонова), която вече е обект на тотално обожание от страна на кметския син Радко. Ще продължат ли братя Цекови и Рангел Чеканов да "работят" заедно - зрителите ще разберат в седми епизод на "Столичани в повече".

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg