Великден със Станция Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Великден със Станция Нова
21.04.2011
„Ателието на отчаяните съпруги” ще се превърне в царство на гримовете...

Тази неделя „Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. Очаквайте Валерия Велева „По пантофи” за първи път в дома на председателя на парламентарната група на ГЕРБ - Красимир Велчев, който ще бъде откровен за приятелството си с Бойко Борисов и сивите кардинали в политиката. А Вито Саръиванов ще посрещне в студиото на „Рулетка” репортера от „Господари на ефира” Дейвид Славчев и актрисата Касиел Ноа Ашер, които ще говорят „За поколението на 40-годишните”.

В епизод 30 на „Съдебен спор” темата е „Синът ми ме изгони”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ищецът е бащата Димитър Иванов, който твърди, че системно е бил пребиван от своя син. Стигнало се до там, че синът, който е служител на ДАНС, го е заставил да подпише важен документ и да напусне семейното им жилище, опирайки служебния пистолет в слепоочието му.

Тази неделя Вихра и Мая ще отпразнуват Великден в компанията на фолкзвездата Таня Боева, която само преди дни се завърна от Америка и ще сподели първо със зрителите на „Отчаяните съпруги” впечатленията си от страната на неограничените възможности, много снимки, както и ще изненада всички с една гореща новина... Гост ще бъде и певицата Стефка Берова, а астроложката Оксана Станчева ще дойде с дъщеричка си Анаис и ще направи специален любовен хороскоп по зодии до края на 2011 г.

Ателието на отчаяните съпруги” ще се превърне в царство на гримовете. Абитуриентите ще получат ценни съвети за това как да се преобразят, за да изживеят един незабравим бал. В рамките на един месец четири различни момичета – черна, руса, червенокоса и кестенява, ще ни направят съпричастни със своите 4 зашеметяващи визии с професионален грим.

В „Най-добрата майка” с Ирина Сарачинова ще видим как две любящи деца ще изненадат майка си и ще й подарят най-добрия великденски подарък.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана. Тази неделя то ще е с Деян Неделчев, станал известен напоследък с „От икебана дървесата ги боли”, „В гората” и „Дъртака”.

В класацията „Последно 10” ще видим най-религиозните звезди, а коментаторите по темата ще бъдат Станислав Дочев (редактор на списание), певицата Катя Близнакова и дизайнерът Цено Вутов.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg