Андрей Лютов търси път към сърцето на Мария Чеканова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Андрей Лютов търси път към сърцето на Мария Чеканова
20.04.2011

Въпреки войната между Чеканови и Лютови и факта, че Мария Чеканова (Виолета Марковска) е сгодена, Андрей Лютов (Иван Юруков) е решен на всяка цена да намери път до сърцето на своята съседка. На първо време той успява да намери път до терасата на Мария, но една сцена, която се разиграва там посред нощ, предизвиква такъв шок у баба Марийка, че тя проговаря. Какво точно се случва на балкона, ще стане ясно тази вечер, 20 април, от 21 ч. по bTV.

След като кметът Чеканов (Любо Нейков) се заканва да отнеме геоскенера на Спас (Руслан Мъйнов), иманярят от Лютови се натъква на полицаи в гората. Тази среща му създава доста неприятности, но за щастие поне отношенията му с Йовка (Ева Тепавичарова) изглежда, че ще се подобрят. Междувременно става ясно, че младата съпруга на Спас има голямо желание да напусне Извор и да заживее в центъра в София.

Рангел Чеканов разбира, че Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) много сериозно се е заел с предизборната кампания и това силно го притеснява. Оказва се, че въпреки стабилните позиции на кмета, Йордан също има своите поддръжници в Извор и най-вече безценната помощ на жена си Славка Лютова (Силвия Лулчева). Тя се добира до силно оръжие, с което да контраатакува предизборните ходове на Чеканов.

Как Димо Цеков (Иван Панайотов) ще съобщи на годеницата си Мария новината, че е намерил годежния й пръстен - зрителите ще разберат само в пети епизод на "Столичани в повече" довечера от 21 ч. по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg