Братята Дарин и Деян Ангелови в Станция Нова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Братята Дарин и Деян Ангелови в Станция Нова
08.04.2011
Тази неделя „Рулетка” ще се завърти с Витомир Саръиванов, а темата е „Защо една поп фолк певица реши да се кандидатира за кмет?”. В „По пантофи” Валерия Велева ще ни срещне с актрисата Аня Пенчева и семейството й.

В епизод 28 на „Съдебен спор” темата е „Лишаване от родителски права”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова.

В „Отчаяните съпруги” ще станем свидетели на телевизионния дебют на Рая - дъщеричката на рапъра Устата, заедно с и премиерата на най-новия му видеоклип - „Куба Либре”. Вихра и Мая ще се срещнат и с новите секссимволи на българското кино и театър – близнаците Дарин и Деян Ангелови, а след това ще разкрият подробности от едно неафиширано приятелство - между поп певицата Аксиния и модела Диана Великова. Ще видим и Евгения Тотева, която ще спре дъха ни със своите енергийни картини, както и единствения мъж-каучук в Източна Европа – 20-годишния Георги Кирчев от Бяла.

В „Най-добрата майка” с Ирина Сарачинова ще видим историята на Бистра, чийто най-голям син се спасява от наркотична зависимост, а тя споделя опита си като написва книга и създава организация.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана с изпълнителката на хита от края на 90-те – „Хайде, да си лягаме!” - Мария Грънчарова, дъщеря на известния от близкото минало изпълнител Борислав Грънчаров.

В класацията „Последно 10” Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще разкрият най-култовите реплики от български филми.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg