В "Столичани в повече": Започва битката за кметския пост

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

В "Столичани в повече": Започва битката за кметския пост
06.04.2011

В следващия епизод на "Столичани в повече", тази вечер, враждата между Чеканови и Лютови поема в нова и много по-сериозна посока. Андрей (Иван Юруков) получава призовка заради катастрофата с Мария (Виолета Марковска), а Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов), с подкрепата на амбициозната си съпруга Славка (Силвия Лулчева), се заема да измести Рангел Чеканов (Любо Нейков) от апетитния пост на кмет на Извор.

Междувременно, семейство Чеканови празнува годежа на Мария и Димо Цеков (Иван Панайотов). Какво ще разплаче баба Марийка (Стоянка Мутафова) на това уж щастливо семейно събиране, ще стане ясно довечера от 21 ч. по bTV.

В трети епизод зрителите за първи път ще се срещнат с близнака на кръчмаря Пламен Цеков - Константин (Христо Гърбов). Богатият софиянец ще пристигне в Извор с красивата си приятелка Елена (Ромина Андонова), за която екипът на сериала издава, че ще плени сърцето на още един от героите в "Столичани в повече". Ще стане ясно и какъв е общият интерес на Константин и кмета Рангел.

Спас Лютов (Руслан Мъйнов) се доближава още повече до жадуваното имане, но кметският син Радко Чеканов (Васил Драганов) също намира следа към него... В иманярската история е въвлечен не само Андрей, но и малката Яна Лютова (Мина Маркова).

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg