Играта по Нова ТВ

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Играта по Нова ТВ
28.01.2011
дата на излъчване: 30 януари, неделя, 22:50 часа
оригинално заглавие: The Game
жанр: трилър, 1997 г., САЩ
Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Майкъл Дъглас, Шон Пен, Дебора Кара Ънгър, Джеймс Ребхорн и др.

Никълъс Ван Ортън (Майкъл Дъглас) е умен, преуспяващ бизнесмен, свикнал да контролира всеки детайл от своя делови и личен живот. Добре подреденото му съществуване претърпява дълбока промяна, когато брат му Конрад (Шон Пен) му прави неочакван подарък за рождения ден, който скоро води до опустошителни последици.

Никълъс се включва в играта и открива, че залозите са много високи, но той самият не е сигурен в правилата или целите й. Скоро открива, че е следен в собствения си дом от незнайни конспиратори, които сякаш целят да го съсипят напълно. Играта се превръща в загадъчна надпревара на живот и смърт, която ще промени живота му завинаги. "Това е най-добрият сценарий, който съм чел от години", казва носителят на Оскар Майкъл Дъглас. "Този филм е като упражнение за вашия ум. Играта провокира вашето въображение, което може да се окаже много по-страшно от реалността."

"Всъщност "Играта" е филм за загубата на контрол", споделя режисьорът Дейвид Финчър. Ван Ортън е човек с голяма власт. Но веднъж влязъл в играта, той разбира, че вече не може да упражнява никакъв контрол. Целта на "Играта" е да разголи най-дълбоките ви страхове, да ги изпречи пред очите ви и да каже: "Ето, още си жив. Всичко е наред."

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg