Марк О’Селски си тръгва от ТV7

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Марк О’Селски си тръгва от ТV7
26.01.2011
Едно от най-рейтинговите предавания в програмата на ТV7 и единствено по рода си в родния ефир “На инат” си тръгва от частната телевизия, научи “Всеки ден”. Тези дни екипът снима последните издания и на 31 януари виртуалното магаре Марк О’Селски ще се сбогува с аудиторията на ТV7.

Информацията бе потвърдена лично от продуцента на предаването Краси Ванков. “Да, така е – снимаме последните издания тук, но това не означава, че “На инат” изчезва от ефира изобщо…”, леко загатна той пред “Всеки ден” намерението си да прехвърли предаването в друга телевизия, но уточни, че е твърде рано да се говори за това.

“Всеки ден” обаче научи, че най-вероятно става въпрос за Нова ТВ, където шеф е бившата изпълнителна директорка на ТV7 Светлана Василева и именно тя е подала ръка на Ванков и екипа му както при стартирането на проекта миналата година, така и сега. От Нова заявиха пред “Всеки ден”, че “програмата за пролетта все още се уточнява и ще бъде обявена съвсем скоро”.

Където и да се премести Марк О’Селски обаче, то ще бъде без бенда на Дани Милев. Музикантите вече се предупредени, че от 1 февруари нямат ангажимент към продукцията.

От TV7 потвърдиха е, че правят промени в програмата и в нея наистина „На инат“ няма да фигурира от февруари.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Жалко за ТV7 ! Приятно,с интелигентен хумор за разлика от другите вечерни шоу-предавания
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg