Кой е мъжът до Златка Райкова

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Кой е мъжът до Златка Райкова
26.01.2011
Златка Райкова разкри пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите. Плеймейтката призна, че е отворила нова страница в живота си. Причината за тоталната промяна се нарича Павел, който е само с една година по-голям от Златка. Двамата са заедно от година и половина.

Запознахме се на плажа. Това беше любов от пръв поглед. Никога не съм вярвала, че ще ми се случи такова нещо – толкова бурно и истинско. Това е моят принц на бял кон”, сподели изкусителката.

Заради Павел Златка стана домошар - предпочита да прекарва вечерите си вкъщи. В конферентен разговор с майката й, която живее в Ирландия, и с таткото, който живее в Испания, стана ясно, че родителите познават Павел и го харесват.

Майката сподели, че е спокойна за дъщеря си, защото знае, че се чувства добре с новия си любим и издаде, че заради него Златка се задържа все по-често в кухнята. Когато чу гласа на баща си пък, плеймейтката се развълнува и не успя да сдържи сълзите си. Райко Райков живее в Испания от 10 години и оттогава е виждал дъщеря си едва няколко пъти.

Една от най-скандалните жени у нас показа и друго свое лице – на почитател на хубавата поезия. Златка рецитира стих на Яворов и така изпълни обещание, дадено към баба си.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg