„Нека говорят с Росен Петров” вече 3 часа – всяка неделя от 16:00 часа

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„Нека говорят с Росен Петров” вече 3 часа – всяка неделя от 16:00 часа
06.01.2011
През новата година „Нека говорят с Росен Петров” ще започва в нов час. От тази неделя, 9 януари, предаването ще стартира от 16:00 часа и ще предложи на зрителите вече три часа на живо с повече гости и повече истории. В предаването зрителите ще видят какво се случва с хората след края на властта, със забравените герои на съвремието.

Диана Найденова ще бъде вече „Опасно близо” на живо с политиците в студиото. Ексклузивно екипът на предаването ще показва хора, които рядко говорят, но има какво да кажат.

В „Пожелахте да говорят” лицата на България ще говорят за живота си в откровен и личен разговор, а зрителите ще задават въпросите си към тях по телефон или на сайта на bTV.

Запазена марка на предаването са „Приказки от Долната земя”, „Истории от Република България” и „Кънтри коментара” на специалните коментатори от село Лозен.

Теньо Гогов ще среща „Един известен в неизвестното”, а „Гражданинът Колев” ще бъде винаги на страната на обикновените хора в конфликтите и проблемите, които разрешава.

Какво ново ще имат възможност да видят зрителите в „Нека говорят с Росен Петров” тази година, ще стане ясно в неделя, вече от 16.00 часа.

 

коментари (3)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
г-н росен петров разбрах от рекламата че министър прецедателят ще ви гостува искам да му кажа само нещо нека да бъде мъж и да държи на мъжката си дума щом каже нещо така да стане а не дасе отмята така губи доверието на хората това което ме валнува е за пенсионата реформа каза от 2014 а сега казват от 2012 по професия съм шивачка имам стаж 40г.а ще взема пенсия не повече от 136лв.за да се напълне хазната да сакрати броя на депотатите без това за нашата малка държава са много нека хората отгоре да помисят за хората отдоло защото без хората от долния слой живеят много зле на почива несъм ходила от1996г.това е факт и завършвам така кажете му все пак да бъде мъж и да държи на думата си защото губи доверие в хората който го избраха чао всичко добро на вас и успех в вашето предаване г-ж славова гр-чирпан надявам се да му кажите.
 
Моля Ви, г-н Петров, не канете повече във вашето предаване този изключително некомпетентен човек мин.председателя?!Говори невероятни глупости!Пощадете ни!Има толкова интересни и достойни българи!
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg