Нов холивудски сериал от утре по НОВА ТВ

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нов холивудски сериал от утре по НОВА ТВ
03.01.2011
Гледайте Хавай 5-0 от 4 януари всеки вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч.

оригинално заглавие: Hawaii Five-0
в главните роли: Алекс О’Лафлин, Скот Каан, Даниъл Дей Ким, Грейс Парк, Тарин Манинг и др.
режисьори: Брад Търнър, Мат Ърл Бийсли, Пол Едуардс, Лин Уайзман

"Хавай 5-0" е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, чиято мисия е да изтръгне престъпността, заляла слънчевите брегове на островите.

Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. Той се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава, след като губернаторът на Хаваите го убеждава да оглави новия специален екип. Условието е нещата да се случват по неговите правила, с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия.

В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул. Братовчедката на Чин – Коно - е красива и безстрашна местна девойка, току-що завършила полицейската академия, нетърпелива да се открои сред елита на полицията. Макгарет, който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан, се зарича да разреши случая на баща им, а членовете на новия отряд 5-0, макар и да спорят и да се шегуват помежду си, са решени да отстранят престъпните елементи от 50-ия щат.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
и какво стана с тоз сериал сега кога ще го дават като почно това стани богат
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg