Хрониките на Нарния: Принц Каспиан по Нова ТВ

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Хрониките на Нарния: Принц Каспиан по Нова ТВ
23.12.2010
дата на излъчване: 25 Декември, събота, 20.00 часа
оригинално заглавие: CHRONICLES OF NARNIA : PRINCE CASPIAN
Жанр: приключенски екшън, 2008, САЩ
Режисьор: Андрю Адамсън
В ролите: Бен Барнс, Джорди Хенли, Скандър Кайнс,Уилям Моусли, Ана Попълуел, Серджьо Кастелито, Уоруик Дейвис, Питър Динклаж и др.

Героите от незабравимото фентъзи на Клайв Луис отново оживяват във втората екранизация от поредицата „Хрониките на Нарния”, в която братята и сестрите Певънзи магически се пренасят от Англия в света на Нарния, където ги очаква ново изпълнено с препятствия приключение и още по-сериозна проверка на вярата и куража им.

Година след невероятните събития в „Лъвът, вещицата и дрешникът” кралете и кралиците на Нарния се завръщат, за да открият, че по нарнианско време са изминали повече от 1300 години. Докато са отсъствали, Нарния е излязла от Златната епоха и е била завладяна от телмаринците, безмилостно управлявани от злия крал Мираз.

Четирите деца срещат нов приятел: законния наследник на трона на Нарния, младия принц Каспиан, принуден да се крие, защото чичо му Мираз планира да го убие и да постави на трона новородения си син. С помощта на един язовец, мило джудже, говореща мишка на име Рипичийп и черното джудже Никабрик кралете Питър и Каспиан повеждат нарнианците на поход, за да открият Аслан, да спасят Нарния от тиранията на Мираз и да възстановят предишната й магия и слава.

Режисьорът ветеран Андрю Адамсън, сценаристите Андрю Адамсън, Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли и продуцентите Марк Джонсън, Андрю Адамсън и Филип Стойър отново събират актьорския състав и творческия екип, създали първия блокбастър от поредицата.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg