Лидия превръща делника в празник по Фиеста ТВ

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Лидия превръща делника в празник по Фиеста ТВ
15.11.2010
Ако сте от онези, на които ноември действа потискащо, а перспективата за неумолимо приближаващите коледни празници – още по-потискащо, не се предавайте на депресията. Ако ви се струва, че спасението минава през бутилката водка, не се колебайте, вземете я, но после оставете Лидия да ви покаже какво да правите с нея. А тя ще ви открие тайната на една от най-харесваните си рецепти, за паста, които изпълнява при незатихващ интерес и бурни аплаузи вече 30 години. Биенвенуто Паста пене ала водка! Като всеки хит рецептата съчетава простота, изящество и оригиналност. Паста-пене със сос от домати и водка има шанса да открадне сърцето ви. При термичната обработка спиртът се изпарява, но явно нещо ценно и харесвано от водката все пак остава в храната. А най-ценната подправка на ястията е компанията на самата Лидия, по-ценна от цял рафт книги и филми, посветени на умението да се живее.

„Италианска идилия с Лидия” превръща делника в празник по Фиеста ТВ и така е всеки ден от 12.30, 18.30 и 21.30 ч. А в почивните дни Лидия ще ви утешава от 11.00 , 16.30 и 21.00 ч.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Лидия е нещо много хубаво в нашя делник,това е носталгия по доброто старо време,когато жените бяха домакини и кухните имаха аромат на дом.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg