Мариус Куркински и Румен Петков тази неделя в „Станция Нова”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Мариус Куркински и Румен Петков тази неделя в „Станция Нова”
12.11.2010
Светослава Тадаръкова ще бъде основен целодневен гост на 8-часовия блок

„Станция Нова” започва в 10:00 ч. с „Рулетка”. Гост на Люба Кулезич и Виктор Стоянов в „Рулетка” ще бъде бившият вътрешен министър Румен Петков. „За ангелите и демоните в душата на българина” – разговор с актьора и режисьор Мариус Куркински. За реформите в образованието ще говорят двама бивши просветни министри - Даниел Вълчев и Веселин Методиев.

В епизод 7 на „Съдебен спор” съдия Искра Онцова ще води спор на тема „Кой е бащата?”. Ищецът Емил Иванов е завел иск за родителски права и иска да вижда 6-годишния си син два пъти месечно. Ответникът твърди, че той няма право на това, тъй като не е негов родител.

Тази неделя гост на „Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще бъдат фолк певицата, за която всички говорят – Цветелина Янева, и очарователната актриса и тв водеща Надежда Иванова. Джина Стоева и Ивена ще летят с делтапланер, а София Борисова ще продължи романтичното си пътуване из Замъците на Лоара.

В „Училище за красота” нашата героиня Нели ще се подложи на уникална процедура – поставяне на хиалуронова киселина посредством канюли, а в „Ателието на Отчаяните съпруги” Велислава Каймаканова ще предложи практични и оригинални идеи за подаръци. Бай Данчо - бившият готвач на Тодор Живков, е приготвил много интересни кулинарни рецепти за патладжани с кайма и постни чушки с извара.

Най-добрата майка” този път е Светлана Недялкова, чийто 6-годишен син е убит пред очите й, а убиецът е все още на свобода. Срещата с нея ще има водещата Ирина Сарачинова.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” –журналистката Светослава Тадаръкова. В „Последно 10” красавиците Яна Грудева и Диляна Попова ще представят 10-те българи, които искаш да са ти бащи. Коментатори по темата ще дадат фолк певицата Емануела, рапърът Спенс и „Мис България 2001” – Таня Карабелова.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg