На 4 очи с Цветанка Ризова по Нова телевизия

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

На 4 очи с Цветанка Ризова по Нова телевизия
04.11.2010
неделя, 7 ноември, 17:45 ч.
гости – Росен Плевнелиев и Шкумбата

Министърът на регионалното развитие ще гостува тази неделя на Цветанка Ризова. Незаконното строителство и може ли да се узакони хаосът, кой и защо бламира правителството за строежа на „Тракия”, и може ли да се стигне до нов конкурс? Прав ли е бившият премиер Иван Костов, който твърди, че бизнесът в България става все по-недоволен от властта – гледната точка на един министър, който дойде от бизнессредите.

Кризата и каква ще бъде за нас следващата година, според проектобюджет „2011”? Атаките срещу кабинета – откъде идва напрежението и каква е целта? Това ще са само част от темите на разговора.

За първи път в телевизионно интервю Шкумбата ще обясни как се стигна до идеята за изпращането му за консул в Чикаго и защо тя все още не е реализирана. Димитър Туджаров, който се представяше за министър на веселбата много преди да се появи „колегата” му от митничарското село край Ивайловград, ще коментира и актуални политически теми. За финал - порция от вицовете на Шкумбата в рубриката „Смях през сълзи”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg