Nova Play търси своята нова звезда

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Nova Play търси своята нова звезда
14.10.2010
Супер Бианка приканва авторите на най-щурите клипчета да участват в надпревара за титлата „Nova Play Star” и специална награда

От 14-и октомври сайтът на Нова телевизия Nova Play обявява началото на игра под името „Nova Play Star”, която ще търси авторите на най-щурите и забавни видео клипове в специално създадена за целта фейсбук страница. В продължение на три месеца всяка седмица сайтът ще качва клиповете, получили най-много “харесвания” (likes) и ще превръща авторите и участниците в тях в свои звезди, а накрая на месеца ще излъчва и един победител, който освен титлата „Nova Play Star” ще си тръгва и със страхотна награда – фотоапарат Olympus, предоставен специално от верига магазини Multirama.

Въодушевена от играта се оказа и любимката на малки и големи Супер Бианка, която веднага включи телефона си и записа свой собствен фейсбук клип за играта, който може да бъде видян на фесйбук страницата на “Nova Play Star”. Освен нея, там могат да бъдат видяни и пълните условия на играта. Важно е клипчето да е забавно и да се хареса на най-много хора. Супер Бианка също се закани, че ще следи развитието на играта и ще дава своя глас за тези, които най-много я впечатлят.

Повече информация за условията и наградите от играта “Nova Play Star” има на адрес http://www.facebook.com/novaplaystar

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
ХАРЕСВАМИ ПРЕДАВАНЕТО
 
ВИ СТЕ НАИ ХУБОВОТО ПРИДАВАНЕ СЪС БИТИВИ ИБИТИВИ КОМЕДИ И БИТИВИ СИНЕМА
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg