Елен Колева разкри истината за скандалната си любов

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Елен Колева разкри истината за скандалната си любов
29.09.2010
Елен Колева разкри за първи път какво се случва в личния й живот в предаването „На кафе” по Нова тв.

Актрисата от „Забранена любов” и „Шивачки” призна, че е щастливо обвързана с бизнесмена Александър Найденов, който е с 25 години по-голям от нея. Двойката взриви светското пространство преди няколко месеца, когато се появи за първи път официално на Руския бал, организиран от Евгени Минчев.

Любовта им пламва преди две години, след участие на Елен в предаването „Сблъсък”, където тя на шега казва, че си търси гадже и обявява критериите си.

Гала припомни на актрисата какво точно е казала, като й пусна запис с интервюто. Зрителите не успяха да видят кадрите, но стана ясно, че тогава Елен е обявила как мъжът, който би допуснала до себе си, не трябва да е над 35 години. Освен това, трябва да е с чувство за хумор, интелигентен, разговорлив, чаровен, да обича работата си, да обича животните, да е отговорен и да е смел.

След като изгледа записа актрисата искрено се развесели. Точно това интервю става причина няколко месеца по-късно телефонът й да звънне. Така започва голямата любов между Елен и Александър.

В момента бизнесменът е в процес на развод. Актрисата сподели, че е в добри отношения с децата на любимия си – момчета на 14 и 23 години. Влюбените нямат намерение да сключват брак, но мисълта за дете не им е чужда.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg