Дявол с ангелско сърце по btv

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Дявол с ангелско сърце по btv
28.09.2010
Баща и син се превръщат в смъртни врагове в новия латино сериал Дявол с Ангелско Сърце (Más Sabe el Diablo) по bTV от 30 септември. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден в 14:30 часа.

Анхел Салвадор (Жанкарлос Канела) е млад мъж, който никога не е срещал баща си. Той е израснал, разкъсван между любовта на майка си и беззаконието на уличния живот в Ню Йорк. Въпреки че притежава добро сърце и е много талантлив, Анхел е станал професионален крадец. Когато най-добрият му приятел е убит, той се заклева да отмъсти на убиеца - Мартин Асеро (Мигел Варони), който е начело на силна криминална групировка. Но Анхел дори не подозира, че мъжът, когото мрази най-много, е баща му.

Нещата се оплитат повече, когато Анхел се влюбва в адвокатката си Мануела Давила (Габи Еспино) – единственият човек, който някога му е помагал. Оказва се обаче, че тя е годеница на човека, който Анхел се е заклел да унищожи.

Анхел Салвадор – Дявола на Куинс, е интелигентен млад мъж, който е спечелил възхищението и уважението в квартала, в който живее, и на бандата крадци, към която принадлежи. Анхел се е съгласил да бъде част от бандата Латас, за да помогне на майка си, която едва свързва двата края.

Мартин Асеро - Железния е начело на бандата и мозъкът зад всичките сделки. Той е човек без никакви скрупули и живее двойнствен живот: на улицата той е главатар на Латас, а пред обществото е Мартин Асеро – уважаван бизнесмен, който ръководи една от компаниите на тъста си Анибал Давила. Това, което никой не знае, включително и Мартин, е, че преди години му се е родил син - Анхел Салвадор, който по стечение на обстоятелствата сега е част от бандата Латас.

Есперанса (Есперанса Рендон) се запознава с Мартин, когато е още дете и работи като прислужница в дома на семейство Асеро. Тяхната мимолетна и тайна връзка завършва с бременността на Есперанса, но тя не споделя с любовника си, за да не провали бъдещето му. Грасиела, майката на Мартин настоява Есперанса да направи аборт, но тя заминава за Ню Йорк, за да търси любовта. Там се ражда и Анхел.

Мануела Давила е втората жена в живота на Анхел, която ще промени съдбата му. Тя е назначена от съда да бъде служебен адвокат на Анхел. След дълги битки в съда, Мануела намалява присъдата до условието той да промени начина си на живот. Но Анхел не знае, че тази интелигентна и красива жена е всъщност годеницата на Мартин Асеро. Години наред тя е живяла в измислен от годеника й свят, който прикрива тъмното минало на Мартин. Анхел нахлува в живота й, за да повдигне завесата и да разтърси целия й свят. Любовта, която пламва между Анхел и Мануела неминуемо ще ги сблъска с Мартин и неговата безмилостна страна.

Излизането на Анхел от затвора и завръщането му в света, към който винаги е принадлежал, бележи началото на една вълнуваща история. Тя е отражение на живота на много млади хора, които се борят за по-добро бъдеще и място в обществото, където често им се налага да изберат страна: доброто или злото.

Дявол с Ангелско Сърце

Режисьори: Давид Посада („Марина”, „Жестока любов”) и Дани Гавидия („Земя на страстта”)

Сценаристи: Химена Ромеро и Лина Урибе

 

коментари (7)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
всички коментари (7)
 
sande sk6odaro
mo mnogo haresva
 
mnogo mi haresva niqamam dumi
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg