Боби Михайлов – в центъра на терена

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Боби Михайлов – в центъра на терена
24.09.2010
Неделя, 19 септември, 17:45 ч. по Нова телевизия
Гости – Боби Михайлов, Антон Кутев, Николай Кокинов

Боби Михайлов – в центъра на терена. Обичайно мълчаливият президент на Българския футболен съюз гостува на Цветанка Ризова в момент, когато световната преса коментира избора на нов национален селекционер иронично. Ще се справи ли Лотар Матеус с националния отбор и това ли е последният коз на ръководството на футболния съюз? Има ли далавери в българския футбол?

Градският прокурор на София Николай Кокинов ще коментира последното развитие на делото „Октопод”. В какво състояние е арестантът Алексей Петров, има ли нови доказателства срещу него, как и защо се стигна до разделянето на делото на две и обединяването му отново впоследствие, препъва ли се обвинението в пипалата на октопода?

Обречена ли е акцията на БСП срещу правителството на ГЕРБ, как левицата ще обясни недоверието към вота на недоверие от страна на доскорошните си коалиционни партньори ДПС и все още ли социалистите търсят тема за атаката? Идва ли бойковата зима, с какви аргументи на „Позитано” 20 смятат, че Борисов превръща България в държава на бедните и какъв бюджет за следващата година ще подкрепи БСП? Отговорите – от бъде Антон Кутев, депутат и секретар на ИБ на БСП.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg