Стартът на "Великолепната шесторка" - в два епизода

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Стартът на "Великолепната шесторка" - в два епизода
20.09.2010
Броени дни преди старта на благотворителното шоу "Великолепната шесторка", реализирано съвместно с УНИЦЕФ, екипът на изпълнителния продуцент "Глобал филм" започна снимките с 12-те избрани звезди, които ще участват безвъзмездно в предаването. Шестимата певци ще видят специални видеоматериали с изпълненията на популярните личности и ще изберат своята дуетна половинка.

Кои са звездните двойки, които ще се състезават за гласовете на зрителите, ще стане ясно на 22 септември от 20.00 часа и на 23 септември от 21.00 часа в двата стартови епизода на шоуто.

Групата на певците е представена от култови български рокаджии, поп певци и попфолк звезда. Популярните личности включват спортна легенда с "висока" слава, любими телевизионни лица - красива новинарка, атрактивен водещ и един от най-обичаните риалити герои, както и любими представители на актьорската гилдия.

Всички вече гледаха филма на Ани Салич "Ангелина", който беше излъчен в сряда в часа на bTV Новините. Какви бяха реакциите на звездите, уловени от камерата на "Глобал филмс", зрителите ще разберат от стартовите епизоди на шоуто.

Междувременно само за седмица след обявяването на мисията на втория сезон на "Великолепната шесторка" в редакцията на bTV и "Глобал филмс" постъпиха стотици обаждания от граждани и известни личности от различни сфери на обществения живот. Те изявиха желание да се включат в шоуто и да подпомогнат мисията на bTV и УНИЦЕФ независимо от това, че 12-те участници са вече избрани. bTV ще даде възможност на голяма част от тях да подкрепят кампанията като гост-звезди на шоуто.

В работата по "Великолепната шесторка" се включи и Наталия Симеонова, която вече посети и дома в Шумен, за да се запознае с децата, на които УНИЦЕФ ще осигури семейство със събраните средства от "Великолепната шесторка". Зрителите на bTV ще видят Наталия и в необичайно амплоа по време на самото шоу.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg