Секс до дупка по AXN

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Секс до дупка по AXN
17.09.2010
Дата на излъчване:
От 18 септември, всяка събота, 22:00 часа
3-ти сезон

Любимият ни писател, професор и секс-маниак Ханк Мууди се завръща тaзи есен по AXN. Ханк Муди живее на висока скорост и казва нещата "право куме в очи" в новия третия сезон на "Секс до дупка/ Californication"*. Носителят на "Златен глобус" Дейвид Духовни тук е по-скандален от всякога. Историята на сериала се върти около уникалния и сложен свят на Ханк Мууди, хедонистичен писател/ блогър, който се опитва да бъде бащата-мечта за непокорната си дъщеря, докато все още е влюбен в бившата си жена Карън. Безпардонната му мания към болезнена искреност и саморазрушаващото се поведение прави живота му непоносим.

Около 13 милиона жени живеят в Калифорния, а на любителя на алкохола и наркотиците Ханк Мууди не му стига само една от тях... След като Карън се премества в Ню Йорк и никое издателство не проявява интерес към новата книга на Ханк, той е принуден да си потърси нова работа. Скоро започва като преподавател в университет, където набързо спретва няколко любовни афери със свои студентки. Същевременно с това, след заминаването на Карън, Ханк ще трябва да се грижи сам за дъщеря си Бека, която вече е тийнейджърка и има ново гадже – Челси... Въпросът е кой от двамата ще е пръв в състезанието с наркотиците, алкохола и новите любовни завоевания – Ханк или Бека?

Дейвид Духовни е познат на масовата публика от ролята му на агент Фокс Мълдър от култовата класика "Досиетата Х". Роля, която му спечели награда "Златен Глобус", както и номинация за "ЕМИ". Интересна подробност около неговата филмография е номинацията му за "ЕМИ" за гост звезда в 10 епизод на 6 сезон на HBO оригиналната продукция "Сексът и градът". Дейвид Духовни получи през 2008 г. и награда "Златен Глобус" за най-добър актьор в комедиен сериал за участието му в "Секс до дупка". Другите познати лица в трети сезон на "Секс до дупка" са Катлийн Търнър ("Войната на семейство Роуз") в ролята на книгоиздателка, която си пада по нагона на Ханк, както и Питър Галахър, звездата на "Ориндж Каунти: Кварталът на богатите". Ще видим и Наташа МакЕлън в ролята на Керън.

*Оригиналното заглавие на сериала е Californication – комбинация от името на американския щат Калифорния и думата fornication – (англ.) разврат, извънбрачен секс. Понятието се появява в края на 1970-те в американски щат Орегон по стикери с призив "Don’t Californicate Oregon" ("Не развращавайте Орегон"). По-късно "Californication" е използвано от Red Hot Chili Peppers за заглавие на и до днес най-успешния им сингъл.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg