„На кафе” гостува на Вера Кочовска на рождения й ден

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„На кафе” гостува на Вера Кочовска на рождения й ден
26.07.2010
За първи път в кариерата си Цветанка Ризова води лайфстайл предаване

Предаването „На кафе” във вторник, 27 юли, ще излъчва пряко от Плевен, от дома на феномена Вера Кочовска, която от години е болна на легло и рядко приема телевизионни изяви.

Освен да я поздравим за рождения ден, ще поговорим и за това как е открила способностите си, как диагностицира и лекува, какви са били изследванията, на които е била подложена у нас и чужбина, за да докаже дарбата си и можем ли да променим тежката карма, която тегне над България.

Светлин Русев, Нешка Робева, Капка Сидерова и Стилиян Иванов ще свидетелстват за чудесата, които са се случили лично на тях при контакта им с Вера. Пред дома й в Плевен ще се съберат и други благодарни хора, както и нейни приятели, които искат да я поздравят чрез предаването. Сред тях ще бъде и д-р Любомир Василев, на когото Вера Кочовска лично се е обадила, за да помогне на единственото му дете, болно от церебрална парализа.

Дъщерята на Вера – Деси, ще сподели пред Гала какво детство е имала и защо майка й никога не е искала да й предскаже бъдещето, нито дори да й подскаже какви проблеми или радости я очакват...

За първи път в телевизионната си кариера Цветанка Ризова ще води женско лайфстайл предаване. Водещата на „На 4 очи” сяда в стола на Гала само този вторник, 27 юли.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg