Гала отвлича ДесиСлава, учи я да стреля

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Гала отвлича ДесиСлава, учи я да стреля
16.07.2010
Гала отвлече ДесиСлава от студиото на предаването „На кафе” и я отведе в неизвестна посока, като преди това й завърза очите. Акцията беше специално подготвена като изненада за певицата. Десетина минути по-късно стана ясно каква е целта на Гала – да сбъдне една детска мечта на ДесиСлава.

Като ученичка талантливата певица се увличала по бойни спортове и искала да стане полицай. Когато водещата развърза очите на гостенката си, се оказа, че двете се намират в стрелбището на оръжеeн комплекс, където ги очакваха дузина пистолети и револвери.

Гала и ДесиСлава минаха кратък курс по безопасност и получиха първия си урок по стрелба. Водещата от „Нова телевизия” и певицата изстреляха по един патрон с куршуми 22-и калибър. Анализът на хартиените мишени показа, че и Гала, и Деси Слава имат отличен мерник.

По време на гостуването си в студиото певицата разкри за първи път някои от своите таланти. Тя показа техники по рейки терапия, които приложи върху Гала, след което й предсказа бъдещето с ангелски карти...

Цялото предаване може да се види в Nova Play (http://play.novatv.bg/).

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg