Зара инкогнито в България, хлътна по тоалети на Vincit

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Зара инкогнито в България, хлътна по тоалети на Vincit
24.06.2010
Зара се завърна в България от САЩ, където бе заминала през януари, следвайки страстта си към киното. Най-известната екс брадърка завърши първия си курс по актьорско майсторство в страната на неограничените възможности, където ще се завърне през август, за да снима малка роля в американска продукция. Още с пристигането си у нас, тя посети новооткрития бутик "Vincit" на близката си приятелка и бивша колежка в ТВ играта "Ало, Къщата" Весела Тотева.

Зара, която винаги се е отличавала с уникален собствен стил, призна, че не е шопинг маниак, но е способна буквално да се влюби в по-интересните дрехи, които съчетават класиката с екстравагантни акценти. Именно поради тази причина, тя бе запленена от тоалетите на Vincit и се съгласи да позира с няколко от тях пред обектива на фотографа Георги Божиков от Hammer Studio. Брюнетката с перфектно тяло бе особено беше впечатлена от ефирните мини роклички и туники от новата лятна колекция на марката, създадени по дизайн на Весела Тотева, подчертаващи най-съблазнителните извивки на тялото и съдържащи закачлив акцент – ексцентрична външна подплънка, шик колан, ефектно оголен гръб. Тя позира и в клин с дантелени "наколенки" и ефектна полупрозрачна блузка с едно рамо, както и в една от фееричните дълги рокли от колекцията. В част от кадрите Зара показва и известната си татуировка на тила, която представлява символично въртенето на земята около слънцето и е символ на живота и обновлението.

"Vincit представя на българския пазар дрехи в духа на последните актуални европейски тенденции" – сподели очарована варненката. "Дрехите са страхотни за лятото и за всяка ситуация" - добави още тя.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg