Нова награда за "Незабравима" в Турция

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Нова награда за "Незабравима" в Турция
23.06.2010
Турският актьор Серхан Яваш беше отличен от реномирания истанбулски университет "Кадир Хас" за изпълнението си на ролята на Харун в турския теливизионен сериал "Незабравима". ВУЗ-ът, който има голяма роля за популяризирането на турската култура и изкуство, присъди годишните си награди, а Яваш е фаворит в категорията за най-добър актьор.

"Незабравима" е вторият сериал след "Клетва", в който участвам, а тази награда е първата, която получавам за изпълнението си", каза на церемонията 38-годишният Яваш, познат доскоро като лице от рекламите. Актьорът, който в интервютата си признава, че няма необходимото образование и голям опит в киното, казва, че е запленен от актьорската професия и влага всичките си сили и време да се развива в тази посока.

През първия си много успешен сезон, който в Турция приключва през юли, "Незабравима" беше сред най-рейтинговите сериали и оглави много от анкетите за популярност.

Най-новото проучване е сред потребителите на интернет, 51,4 на сто от които заявяват, че с най-голямо удоволствие гледат сериала, който изпреварва други популярни сериали като "Забранена любов", "Листопад", "Езел", "Любов и наказание".

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Напълно заслужава. Малко актьори успяват да въздействат на зрителя по този начин и да предадат емоцията си
 
mnogo dobro izpalnenie
 
подобни новини:
 
най-нови
 
 
най-четени
 
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg