Иво Инджев, Орлин Горанов и Стефания Колева в „Станция Нова”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Иво Инджев, Орлин Горанов и Стефания Колева в „Станция Нова”
04.06.2010
БСП срещу ГЕРБ за натиска върху медиите в „Сблъсък”, титаничен сблъсък между мъжете и жените в Къщата на „Биг Брадър фемили”…

„Има ли натиск върху медиите в България?” е темата на „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Антон Кутев – депутат от БСП, и Гергана Алексова – общински съветник от БСП. Срещу тях на ринга ще застанат Роберт Янакиев – общински съветник от ГЕРБ и Косьо Тилев – общински съветник от ГЕРБ.

В „Рулетка” при Люба Кулезич ще гостува Иво Инджев, който ще разкрие тайните страсти на президента Георги Първанов с новата си книга „Президент на РъБъ”. А Нана е поканила Мариана Попова и Орлин Горанов на тема: „Каква е причината за провала на българската поп музика?”.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Даниела ще се забавляват заедно с фолк певицата Елена Паришева, актрисата Стефания Колева, поп певицата Ирина Флорин и тъмнокожите танцьори от „Кения Бойс” на цирк Блакански. В рубриката „Богати и известни” ще посетим дома на Йоанна от Deep Zone.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже какво е да си жена на свещеник и да бъдеш майка на децата му от историята на Гергана Радева.

В дамското ток шоу „Защо не млъкват жените?” Вихра и Даниела отново ще предават пряко от къщата на „Биг Брадър фемили” дни преди големия финал. Очаква се титаничен сблъсък между мъжете и жените в Къщата, както и множеството предизвикателства, подготвени от двете водещи за тях...

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg