„На 4 очи” с Ани Владимирова, Росен Плевнелиев и Стефан Гамизов

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

„На 4 очи” с Ани Владимирова, Росен Плевнелиев и Стефан Гамизов
29.05.2010
Биг брадър за политиците? Ани Владимирова – психолог на най-популярното риалити шоу у нас ще направи психопортрети на водещите български политици. Двете с Цветанка Ризова ще разговарят за телевизионното шоу като огледало на нравите в България, както и за най-нестандартните типажи в предаването.

Разговорът с министър Росен Плевнелиев ще е свързан основно с големите проекти като „Тракия”, „Марица” и „Люлин” – трите магистрали, които правителството обеща да построи до края на мандата си. Ще има ли европейско финансиране за тях, ще издържат ли на кризата тези проекти и на какво се дължи драстичният спад в цените на офертите – кризата ли е причината за това или предишните правителства са сключвали договори прекалено на широко? И какви са гаранциите, че евтиното строителство ще е и качествено. Има ли риск да загубим европейски пари по инфраструктурните проекти у нас?

Освен магистралите, кога ще имаме и качествени второкласни пътища – статистиката е, че най-много катастрофи стават именно по второкласната пътна мрежа. Има ли неразплатени пари към фирми, извършвали държавни поръчки за регионалното министерство? Какви скрити договори и анекси откри в мррб министър плевнелиев? Спря ли изтичането на средства към безсмислени проекти?

Освен всичко друго, Плевнелиев е министърът, който отговаря за санирането на панелките – как и с какви средства ще бъде решен този проблем?

На финала на предаването: Фалира ли тайният проект „нула” - разговор със Стефан Гамизов.

 

коментари (1)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
Стефан Гамизов гост на Ц. Ризова. Леле какви коментари какво предаване? Ега ти падението.....
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg