Зрителите срещу Генчеви и Качанови & Богатите също плачат

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Зрителите срещу Генчеви и Качанови & Богатите също плачат
27.05.2010
1) Какъв семеен модел избира България?

Утре предстоят поредните елиминации в Big Brother family. Зрителите са изправени пред труден избор – две семейства, оплетени в много лъжи, две семейства със стратегия за победа и две двойки с неясно семейно бъдеще. Кое от двете заслужава да остане в битката за голямата награда?

В сложната конфигурация от номинации, която оформиха майките на съквартирантите, зрителите на Нова телевизия не се поколебаха и спасиха най-стабилното семейство – Колеви. Този понеделник елиминациите в Big Brother family са съдбоносни, не защото едно семейство ще напусне къщата, а защото зрителите ще определят дали шансовете и състраданието към Качанови не са преминали границата. Съдебният процес по време на живото предаване ще постави най-после въпроса семейство ли са Давид и Елеонора и имат ли място в семеен риалити формат.

Отговорите изглеждат прости и логични, но ако решението на зрителите беше лесно, това нямаше да е Big Brother family. Две семейства – любимци на народа се изправят едно срещу друго. Две двойки, твърде далеч от представата за щастие и брачна хармония, ще трябва да докажат на зрителите, че имат място в Big Brother family и заслужават 200 000 лева, кола и апартамент, защото отразяват български семеен модел?!

Генчеви

Строителният импресарио Антоний, брат на сестрите Бакалови, и съпругата му Цанка са от втората вълна семейства, влезли в къщата на Big Brother family. Двамата са застрашени от изгонване, заради шокиращите тайни, които те разкриха в участието си в „Big Brother – Истината”. Изневерите на Тони, паралелните връзки, които поддържа, потайността на Цанка и примирението й с горчивата истина, бяха причините майките на съквартирантите да номинират именно тях.

Семейство, изпълнено с горчива тъга, тежко минало и много преодолени препятствия – безспорно това са семейство Генчеви. Но какво е тяхното бъдеще, което се гради на лъжи, изневери и премълчани истини? По малко от месец преди финала на Big Brother family в къщата се оформят финалистите. Как биха постъпили Генчеви, ако получат 200 000 лева, кола и апартамент в София – дали ще се възползват семейно от голямата награда или това ще бъде шанс за тяхното освобождаване от хомота на тъгата и изневярата?

Качанови

Велинградската двойка е една от най-обсъжданите, както вътре в къщата на Big Brother family, така и извън нея. Съквартирантите са озадачени от противоречивите отношения на Давид и Нора и промяната в поведението им, когато са номинирани за изгонване. Ако през останалото време те не се държат като двойка и Елеонора обижда и отблъсква мъжа си, то при заплахата от изгонване от фамилната къща, двамата демонстрират близост и често можем да ги видим прегърнати.

Елеонора още е бясна и се разстройва от мисълта за измислената тайна мисия на Давид и начина, по който половинката й я излъга да правят секс. Велинградчанинът допуска, че е унизил жена си, но все пак е доволен. „Беше кратко, но сладко”, сподели той с Big Brother.

Въпреки проблемите, които имат помежду си, зрителите спасяват младото семейство номинации след номинации. Дали и този път ще бъде така? Едно е ясно за семейство Качанови – Елеонора е взела категоричното решение след предаването да напусне мъжа си. За тази двойка голямата награда в Big Brother family е средството за постигане на семейно разделение и еднолично щастие.

2) Понеделник на живо

Утре вечер елиминациите на Big Brother family отново ще бъдат съдебен процес. В студиото на Big Brother Live ще бъдат певицата Кали и журналистката Кристина Патрашакова – като защитници на Генчеви, а светският хроникьор Калин Георгиев ще защитава Качанови.

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните отново ще излязат на сцената, за да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата, по-малко от три седмици преди големия финал?

Как ще се отразят на вота на зрителите признанията за системните изневери на Антоний, с които Цанка се примирява, както и мързела на велинградчаните и безскрупулната лъжа за тайната мисия на Давид, с която потъпка достойнството на половинката си? Това ще разберем утре в 20:00 ч в Big Brother Live.

3) Какво се случва в къщата?

Богатите също плачат

Още в четвъртък, по време на Big Brother Live, Ники Кънчев обяви, че в къщата ще има класова рокада. От вчера, 22 май, съквартирантите получиха новите си заплати с промени в бюджетите на всички семейства. Богатите станаха бедни, а бедните – богати. Средната класа взе парите на заможните, а заможните получиха заплатите на средната класа.

Най-доволни от промяната бяха Сашка, Елеонора и Павлин – екс бедняци. Новобогаташките веднага напълниха голяма кошница с козметични продукти от магазина. От друга стана, досегашните спонсори Стефанови са силно притеснени как ще живеят с 300 лева. Юристът Добрин се чуди как ще плаща за гледачката на детето му, а усмивката изчезна от лицето на стюардесата Диана, веднага щом чу за разменените бюджети. Последва суматоха пред банкомата и проверка на сметките на семействата.

- 1250 лева за Палавейска. – викаше Ели Кузмова пред банкомата.

- Трябва веднага да им вземем пари за храна, че ще отидат за перуки. – каза помориецът Ицо с чувство за хумор.

Съквартирантите обсъждаха темата за общ бюджет и необходимостта да се отпуснат пари от богатите за детегледачка на малката Карина. Елеонора отговорно отдели пари за обща храната, а Павлин даде на Добрин за дъщеричката му. И докато етрополците бяха щастливи от размяната на бюджетите и Сашка дори благодари на Big Brother, то велинградчаните веднага се скараха у кого от двамата да стоят парите.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg