Акробатките Глория и Моника и танцьорите от “Street Dust” се класираха за големия финал

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Акробатките Глория и Моника и танцьорите от “Street Dust” се класираха за големия финал
17.05.2010
В понеделник предстои последният полуфинал в „България търси талант”. За място на финала, след който един от талантите ще спечели 60 хиляди лева, ще се борят и поредните десет полуфиналисти. Сред тях ще бъдат пъстрата група за атракционни изкуства към Националния дворец на децата, която е подготвила поредния си впечатляващ номер.

На кастингите Георги Низанов се престраши да имитира Любен Дилов-син, но въпросът е какво е подготвил този път?

13-годишният Симеон Цанов се пребори в двубоите и на полуфинала отново ще се опита да смае публиката и журито с изключителните си умения в “попинга”. Абсолютна импровизация ще представи и гениалният пианист Румен Липев.

След като на кастингите Иван Славов не успя да грабне публиката с рок изпълнението си, но журито му даде шанс, дойде ред той да се докаже отново.

Чеченката от Котел Людмила Йовчев, която покори журито и публиката с изпълнението си на “My Way” на Франк Синатра, отново ще се опита да го направи, но с друга песен.

Зрителите ще видят и дългоочакваните изпълнения на хип-хоп групата “Dem Idols“, както и изпълнението на футболиста певец Красен Тосков.

Специални гости на шоуто ще бъдат Стефка Костадинова и фолк певицата Цветелина, които ще подкрепят Красен Тосков. Сред гостите ще бъдат Любо (екс “Те”), Виктор от група 032 и Наско Михайлов.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg