Павлин и Сашка сядат на стола на истината

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Павлин и Сашка сядат на стола на истината
08.05.2010
1) Номинации

Пет семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family снощи вечер. Семейство Качанови са с единайсет точки, семейство Генчеви – със шест точки и с по три точки семейство Стефанови, Господинови и Кузмови.

Номинираните получиха най-емоционалната защита от своите близки в изповедалнята. След окуражителни думи, искрени обръщения и апели зрителите на Нова телевизия спасиха три от семействата. Това бяха добрите и смирени Антоний и Цанка Генчеви, истинските и естествени Веселин и Ели Кузмови, както и интелигентните и възпитани Диана и Добрин Стефанови.

Така, в понеделник битката ще бъде между двете най-млади семейства в къщата – Елеонора и Давид Качанови, и Динко и Магдалена Господинови. Зрителите трябва да решат кой от тях не носи качествата на истинско щастливо семейство, не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата? В понеделник ще разберем как ще се отразят обвиненията за липса на семейни отношения между Давид и Елеонора на вота на зрителите срещу любовта и взаимната подкрепа, която Динко и Магдалена показват един към друг?

2) Какво се случва в къщата? Разочарование след номинациите

Все пак Big Brother реши да не съобщава новината за спасяването на семействата, а да ги държи под напрежение до понеделник. Юристът Добрин бе разочарован, че е номиниран още втората седмица след влизането си. Снощи вечер варненецът показа, че зад маската на спокойствието му се крие истинска ненавист към титулярите в къщата. От културната му уста се сипеха епитети и определения като измет, боклуци и простаци.

- Защо мислите, че втората вълна са по-интелигентни? Защото навън се дигнаха срещу вас. Това ли е българското семейство? – питаше Добрин.

Пред смаяните си съквартиранти Добрин сподели мнението, че от ветераните само Христо и Корнелия са пример за подражание и негови фаворити.

- Те са идеалните финалисти, каза Добрин.

- Не съм съгласна с твоето мнение и ще ти го докажа, зарече му се Ели Кузмова.

3) В епизода довечера…

В епизода на Big Brother family в петък вечер ще видим:

- Грандиозен битов скандал в деня за чистене, заради мързела на Елеонора, както и наглия отказ на велинградската принцеса да мие тоалетните.

- Разкъсана между амбицията си да се докаже и усещането, че мисията им да погълнат огромно количество храна надхвърля човешките възможности, Магдалена излива гнева си върху Добрин, който определи бургазлиите като най-лакоми.

- Веселин и Ели се изправят пред своето изпитание в седмичната мисия. За да се избавят от похотливия си порок, Big Brother ги подлага на тежко изкушение – разговор по еротичен телефон.

- Горделивият Христо недоволства от мисията си, защото всички жени са облечени и нагласени, а неговата Корнелия е с костюм на крава.

- 10-километрова обиколка на двора превръща двамата мързеливци Давид и Елеонора в истински атлети.

- Нескромните коментари на Диана и Добрин за превъзходството им над останалите семейства в къщата.

4) „Big Brother – истината” с Павлин и Сашка

Тази неделя етрополският хитрец Павлин и отчаяната му съпруга Сашка сядат на стола на истината. Двамата сякаш нямат тайни един от друг и са наясно дори с изневерите си, но дали наистина е така?

Истина ли е, че Паоло не признава никакви правила и е способен да открадне от най-святото място – църквата? Докъде е стигала Сашка в отчаянието си и пожелавала ли е смъртта на съпруга си в търсене на избавление? Отговорите на тези и други въпроси ще научим само в „Big Brother – истината” в неделя, в 20:00 ч.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg