Специално издание: Прелюбодейци по Zone Reality

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Специално издание: Прелюбодейци по Zone Reality
19.03.2009

Всяка неделя през април, тройни епизоди, 19:50-22:20

В изключително популярната едноименна поредица, посветена на залавянето на прелюбодейци и разобличаването им пред телевизията, холивудският актьор – Томи Гранд, открива още неверни партньори, които се развихрят, докато половинките им ги няма. “Прелюбодейци” е класическа реалити телевизия, обединяваща най-завладяващите елементи от разследванията на живо с телевизионна камера.

Мнителни хора наемат екипа на “Прелюбодейци” от частни детективи да извадят “кирливите ризи” на техните интимни партньори и съпрузи. След това камерите записват всички публични и лични действия на заподозрения.

В това силно пристрастяващо шоу никога не се позволява предпазливостта и тактичността да попречат на хубавото спречкване между любовници. Щом бъдат събрани неоспоримите доказателства, водещият Томи Гранд и екипът на “Прелюбодейци” споделят своите открития с клиента, на който се дава възможност да хване партньора си на местопрестъплението. Гранд показва на клиентите си еротичните доказателства срещу техните непослушни половинки, а след това заедно с екипа си ги среща със самите прелюбодейци – винаги на възможно най-оживените места.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg