Елена Петрова показва личния си архив тази събота в „Запазено за жени”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Елена Петрова показва личния си архив тази събота в „Запазено за жени”
06.05.2010
Тази събота, 8 май, актрисата Елена Петрова ще гостува в студиото на „Запазено за жени” и ще покаже за първи път някои снимки от личния си архив.

Тя ще разкаже за детството си, за децата си и за съпруга си.

„Толкова много неща не съм споделяла на друго място” – ще каже хубавата Елена в края на интервюто. Какво може да разплаче брюнетката и какво я е измъквало от емоционалното дъно – това са само част от откровенията на красавицата.

Освен нея в студиото ще бъде един от най-популярните енолози в България – Неда Проданова. Тя и сомелиерът Венци Любенов ще демонстрират как се дегустира вино и ще споделят за колко лева можем да пием добро вино в България.

Диана Алексиева ще разкаже на своите зрители и защо напоследък френските козметични хирурзи наричат силиконовите устни „български устни.”

В деня на победата, 9 май, „Запазено за мъже” ще търси отговор на въпроса европеец ли е българският мъж, а гости по темата ще бъдат Милена Славова и Евгени Минчев.

Една от най-нестандартните фигури в родния шоубизнес Димитър Ковачев – Фънки ще бъде специален гост на Елена във втората част на предаването.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg