За цветовете на лятото в „Модерно”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

За цветовете на лятото в „Модерно”
01.05.2010
Най-големите дизайнери тази пролет разпределиха цветовете за настоящия моден сезон в 4 основни палитри – “Популярен шик”, “Ода за природата”, “Завръщане в бъдещето” и “Южняшки фолк”.

В естествените цветове на природата и пулсиращите в града неонови цветове ще се облекат двамата претенденти за титлата “моден диктатор” на МОДЕРНО. Тази седмица гости на Радост са пеещата божествено Марги Хранова и изкусителният шоумен Айвън.

“Аз винаги комбинирам” – признава Маргарита Хранова, когато става въпрос за модните стилове и новите визии. Намесва ли се в стиловите предпочитания на сина си? Кой е любимият аксесоар на певицата и без какво не тръгва на път? Пред кого репетира в къщи Айвън и как помни запознанството си с Радост и първата си среща с Нели Атанасова? Какъв е любимият му стил на обличане? Защо двете звезди решиха да запишат дует?

Отговорите на тези въпроси и другите изненади, които ще покажат двамата конкуренти в битката за “моден диктатор на седмицата”, за да спечелят вота на публиката ще станат ясни тази събота, 1-ви май от 10 часа сутринта в МОДЕРНО по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg