Номинации и предателство; Корнелия и Христо сядат на стола на истината

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Номинации и предателство; Корнелия и Христо сядат на стола на истината
01.05.2010
1) Номинации

След седмици задкулисни игри снощи вечер настъпи решаващият сблъсък на откритите номинации. Номинираните застанаха очи в очи с обвинителите си, а мотивите за номинациите станаха достояние на всички съквартиранти. След кални бани, силни емоции, обиди и епитети, номинираните ще носят закачени на дървени табелки най-тежките думи, които чуха за себе си – до понеделник.

Три семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family. Семейство Трифонови – със седем точки, семейство Петрови – отново със седем точки, семейство Иванови – с шест точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от семействата. Това бяха Христо и Корнелия. Дали от възхищение към силния мъж или заради съжаление към слабата му половинка, зрителите харесаха Трифонови и ги спасиха.

Така в понеделник битката ще бъде между Петрови и Иванови. Ще настърви ли още повече този директен сблъсък Анжелика, която обвинява Борислава, че флиртува със съпруга й? Как ще завърши двубоят в къщата между може би най-откритите съквартиранти Анжелика и Радо, и хората, които още не са показали много от себе си – музикантите Борислава и Пламен? Как ще се отразят скандалите от ревност на сблъсъка между семействата им, предстои да разберем в понеделник.

2) Какво се случва в къщата?

Предателство след номинациите

В лагера на старите кучета имаше споразумение да не се номинират помежду си. В изминалите дни обаче между най-властните Христо и Анжелика започна война. Въпреки ненавистта си, Христо удържа на думата си и номинира новите съквартиранти, а Анжелика предаде обета като номинира поморийците.

Христо не го очакваше и се почувства предаден. Така двете семейства окончателно отрязаха пътищата помежду си. По-късно същата вечер, Христо се отпусна в коментарите си след седмици дълго мълчание.

- Всеки предател се нарича мишка. – каза Христо на беларуската.

- Не съжалявам за нищо. Номинирах така, както ми беше на момента. – отвърна в отговор Анжелика.

Малко след това угризенията налегнаха Анжелика и тя избухна в сълзи в изповедалнята. С Big Brother танцьорката сподели, че се чувства сама и неразбрана. Кой е по-честен – този, който не таи нищо в себе си и винаги казва само истината или този, който спазва другарската завера? Кое е по-недостойно – да нагрубиш приятел или да нарушиш обет?

3) Веселин – ревнивец

Още с влизането си месията Антоний се зарече са се превърне в приятел на жените в къщата и го направи. По време на номинациите Ели призна, че Антоний е единственият нов съквартирант, който харесва. Тези думи Веселин прие като семейно предателство и станаха причина за скандал от ревност. Не е в обичайното си добро настроение, а много ядосан, Газката избухна и разплака жена си.

– Тебе само някой трябва да те мачка. Вместо да ме подкрепяш и поддържаш ти вървиш срещу мен. – обвини Веселин съпругата си Ели.

4) „Big Brother – истината” с Корнелия и Христо

Тази неделя поморийците Христо и Корнелия сядат на стола на истината. Маска или истина е перфектната хармония в семейството на образцовата домакиня и нейния съпруг? Какво се крие зад деспотичната твърдост и себелюбие на Христо? Какво уплаши Корнелия, за да откаже да отговаря на въпросите? Ще може ли гордия супермен ще понесе истината? Отговорите на тези и други въпроси ще научим само в „Big Brother – Истината” в неделя.

Ще издържи ли поредното семейство детектора на лъжата? Разкритията на полиграфа и признанията на Корнелия и Христо Трифонови – неделя вечер в 20:00 часа.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg