Кой е най-добрият бог и кои са предимствата и недостатъците на платения секс

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Кой е най-добрият бог и кои са предимствата и недостатъците на платения секс
30.04.2010
Две коренно различни, но безспорно интересни и провокативни теми ще разискват тази събота и неделя от 11.00 часа Диди Алексиева и Елена Кръстева в предаванията „Запазено за жени” и „Запазено за мъже”.

Касиел Ноа Ашер, Коцето Калки и Михаела Петрова приеха поканата на Диди да гостуват по темата за най-добрия Бог. Разговорът може да се стори на зрителите странен, но определено ще ги накара да се замислят над много неща.

Основен гост тази събота в „Запазено за жени” ще бъде Камелия Тодорова. След разговора с нея водещата Диди сподели, че това е един от най-истинските и интересни разговори, който е водила досега. Темите и усещанията са толкова много, разнообразни и наситени, че трудно могат да бъдат предадат с думи и затова трябва да бъдат видени, чути и усетени от всеки един зрител по отделно.

Естествено темата за предимствата и недостатъците на платения секс е част от предаването „Запазено за мъже”, което се излъчва всяка неделя от 11.00 часа. В България проституцията е легализирана. Въпреки това ходенето при жрица на любовта е някак срамно и скришно. Като да четеш жълти вестници. Трябва ли да е така и изобщо трябва ли човек да плаща за секс ще споделят „Мис България 2009” Антония Петрова и Еленко Ангелов.

Във втората част на предаването гост е една важна личност в историята на българските медии след 89-а. Той е създателят на „Егоист” и „Ретро радио”. Благодарение на него българите четат Библията на еротоманите. Днес продължава да издава списания и да продуцира телевизионни предавания. За работата, властта, семейството и приятелите с Елена кръстева ще говори Мартин Захариев.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg