Соня Немска гостува на Гала – какво й сподели, макар и недоспала?

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Соня Немска гостува на Гала – какво й сподели, макар и недоспала?
29.04.2010
В сряда сутрин Соня Немска бе специален гост в предаването “На кафе” с Гала. Въпреки че певицата сподели, че не е спала, тя видимо беше в страхотна форма и настоение. Водещата Гала провокира Соня с въпроса си за мистериозния мъж, с който е била засичана, но тя твърдо отрече.

В този ред на мисли певицата сподели за раздялата с приятеля си Денислав, като изтъкна, че главната причина за това е изиграла ревността от негова страна. За новата си дуетна партньорка, Теди Александрова, Соня сподели, че много са си допаднали и са се харесали още на първата си среща в комплекс “Приказките”.

В интервюто си певицата предостави на зрителите кадри от филмчето, което са заснели с екип на телевизия “Планета” в родния й град Панагюрище по случай 134-та годишнина от Априлското въстание.

Звездата на Пайнер не пропусна да спомене, че е горда от факта, че се е родила именно там, а за другата гордост в живота си – нейната дъщеря Рая – певицата каза: “Досега не съм случила на качествен мъж, но за сметка на това пък детенцето ми е прекрасно”.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg