Старите съквартиранти победиха новите

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Старите съквартиранти победиха новите
29.04.2010
Снощи вечер отборът на старите съквартиранти победи новите в открит двубой с резултат 3:0. Решителната победата донесе на старите три допълнителни номинационни точки, които те разпределиха на мъжете от конкурентния лагер, участвали в двубоите. Така Пламен, Динко и Антоний вече имат по една точка за номинациите в четвъртък.

Новите съквартиранти претърпяха тежък разгром, но не се сломиха, а започнаха да правят анализ на своята загуба. В другия лагер се чудеха как професионални певци не се справиха с надпяването, а Анжелика не беше доволна от начина, по който разпределиха точките.

Какво се случва в къщата?

Мисия „Сърдити старчета”

Нова мисия превърна съквартирантите в старчета, а къщата на Big Brother family – в старчески дом с оптимистичното име „Стълба към рая”. В следващите три дни Динко и Магдалена Господинови ще бъдат болногледачи, които ще се грижат за всички в дома. Единствено те могат да приготвят ядене и да пазаруват в магазина.

Останалите съквартиранти ще бъдат пенсионери със сиви коси, които ще ядат храната си пасирана на каша. Старчетата ще вземат участие в две изпитания, а болногледачите – в едно. Залогът е 25% от месечния бюджет на всяко семейство. За да е успешна мисията, съквартирантите трябва да се справят с поне две от изпитанията.

Как ще се справят съквартирантите с мисията и как ще се представят болногледачите? Предстои да разберем…

Анжелика има нов враг – пореден скандал от ревност

Само преди дни се разигра най-яростният женски скандал в къщата между Анжелика и Елеонора. Заплахата от новите семейства подейства сплотяващо на отношенията между двете. Анжелика и Елеонора се извиниха една на друга и се съюзиха срещу общия нов враг.

Гневът на Анжелика сега е насочен към Борислава – певицата, която флиртува с мъжа й Радо. Войната от ревност придоби мащабни размери и дразни и напряга всички в къщата. Вижте как невинно отваряне на кутия с бисквити ставана повод за пореден скандал. Как Анжелика заплаши съпруга си гледайте в дейли епизода сряда вечер.

Изглежда, че тайната мисия на Борислава ще бъде успешна. Как ще приключи всичко? Как ще реагира Анжелика като разбере, че всичко е било игра?

Какво общо има Антоний с Елеонора?

Изолацията води старите съквартиранти до съмнения и абсурдни заключения. Антоний е сериозна заплаха за всички, защото използва най-силното си оръжие – информацията от външния свят, както и слабостите на хората в къщата.

Съквартирантите търсят нещо скрито и дълбоко около него. Докъде ще ги отведат съмненията им? Какво обяснение намериха съквартирантите за закрилническото отношение на Антоний към Елеонора? Гледайте тази вечер в 21:00 часа по Нова телевизия.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg