Открит двубой между двата лагера в Big Brother Family

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Открит двубой между двата лагера в Big Brother Family
26.04.2010
Изненадващ и вълнуващ – такъв ще бъде Big Brother Live понеделник вечер! Тогава номинации няма да има, но ще се случи нещо уникално, завладяващо и провокативно – двубой между новите и старите съквартиранти в къщата!

Зрителите ще имат възможност да опознаят новите съквартиранти по-добре. Защо тяхното появяване внесе объркване и напрежение сред старите съквартиранти и доведе до разделение на лагери стари срещу нови? Ще разберем причината новите семейства да представляват такава сериозна заплаха за тези в къщата.

На живо в студиото, Ани Владимирова ще разкаже неразкрити досега подробности за новите семейства. Какви са те като характери и взаимоотношения и защо са по-различни? Какво да очакваме от тях в къщата и какви са положителните и отрицателните им черти?

Малко по-късно в шоуто, Big Brother ще поднесе поредния сюрприз на съквартирантите. Двата враждуващи лагера ще бъдат поставени в открит двубой. Състезателни игри ще дадат възможност на старите съквартиранти да отвърнат на удара на новите си противници. Победителите в двубоя ще получат три допълнителни номинационни точки за номинациите в четвъртък. Тези точки трябва да бъдат дадени на някого веднага, още утре вечер.

Някои от новите съквартиранти вече открито изказват мнението си за хората в къщата. Острите думи на Антоний не се понравиха на „домакините”. Как ще се отрази това на състезанието утре вечер и какво ще случи? Предстои да разберем в 20:00 часа по Нова телевизия.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg