За лукса да се живее природосъобразно и кое плаши повече – казарма или бременност този уикенд по PRO.BG

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

За лукса да се живее природосъобразно и кое плаши повече – казарма или бременност този уикенд по PRO.BG
26.04.2010
Тази събота, 24 април, гостите в „Запазено за жени” по PRO.BG ще разнищят темата „Лукс ли е да се живее природосъобразно в България”, еко – продукти ли са доматите на баба и защо биопродуктите са толкова скъпи. Един от гостите по темата е Симеон Колев от БГ радио.

Със своя архив от снимки в студиото при Диди Алексиева ще бъде и Графа, който ще ни разкаже за живота си като дете в Норвегия, ще разкрие от коя своя песен изпитва истински срам и с какво в живота си най–много се гордее.

За финал мултифункционалната Ваня Щерева ще донесе куклите, които изработва сама и ще ни разкрие техниката на това изкуство.

„Мъжката” неделя, 25 април, по PRO.BG ще бъде подчинена на темата „Казарма или бременност?”, а лют спор в студиото при Елена Кръстева точно в 11.00ч. ще развихри известното семейство Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Любо разказва дали дуетът му с Алесия Д`Андреа означава, че той се ориентира към Италия, храни ли музикант къща в България и защо не продължи да се развива като художник, а се ориентира към пеенето. Разбира се, ще видим и клипа му с Алесия.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg