Първите финалисти в "България търси талант" ще станат ясни в специалния епизод в неделя

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първите финалисти в "България търси талант" ще станат ясни в специалния епизод в неделя
23.04.2010
В уникален спектакъл се превърна първият голям полуфинал в “България търси талант”. Общо десет таланта демонстрираха своите умения на сцената на шоуто. Сред най-атрактивните участници беше 7-годишната Рая, която представи изключително сложни акробатични номера и изправи публиката в залата на крака. Ефектен номер представи още един акробат – Мартин Тонев, който влезе в ролята на Нео, показвайки уникални умения с обръч.

Александра Александрова изнесе истински спектакъл по време на изпълнението на песента на Арета Франклин “Think”, когато на сцената излязоха 30 танцьорки, имитиращи госпъл хор.

В битка влязоха и две танцови банди – “Острието” и “Ефект”. Спецовете по акробатичните бойни изкуства от “Острието” отново демонстрираха перфектна форма, като този път прибавиха към изпълнението си и мечове. Любимците на публиката от “Ефект” пък демонстрираха уникален брейк танц, в който използваха невероятни и оригинални елементи и заслужено получиха бурните овации на публиката и журито.

В безспорни любимци на феновете на шоуто се превърнаха и бийтбоксърите от Beat 4 fun. Четиримата младежи от Русе предложиха страхотен микс от различни поп хитове, имитирайки музикални инструменти само с уста.

Освен участниците на сцената своя талант демонстрираха и специалните гости на шоуто Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Двамата актьори показаха завидни умения в брейк танците, след като бяха провокирани от водещите Мария и Алекс.

Въпреки блестящото представяне на десетимата таланти, само двама ще се класират за големия финал на шоуто. Единият от тях ще бъде този, който е събрал най-голям зрителски вот, а вторият ще бъде избран от членовете на журито, които ще трябва да избират между класиралите се на второ и трето място. Имената на първите финалисти ще станат ясни в епизода на “България търси талант”, в неделя, от 21.30 часа по bTV.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg