Семейство Шопови и семейство Цветанови изгонени от къщата

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Семейство Шопови и семейство Цветанови изгонени от къщата
19.04.2010
Зрителите на Нова телевизия, направиха своя избор, Чавдар и Радка Каменарови, остават в борбата за голямата награда на Big Brother Family. По време на Big Brother Live снощи вечер три семейства се изправиха във война за оставане в къщата.

След четири седмици агресивно поведение от страна на Стоян Шопов, вулгаризми и пасивно поведение от страна на Цветелин и Ванеса, феновете на предаването решиха, че най-достойни да останат в къщата са възрастната двойка Каменарови.

Въпреки лошото си здравословно състояние и двудневна хоспитализация, Чавдар Каменаров, като истински представител на старата школа, се оказа твърд като камък и се прибра в семейната къща на Big Brother, за да проведе битката с другите две семейства от там. Неговата решителност и твърдост, както и благородната цел, за която е решил да похарчи голямата награда се оказаха решаващи за зрителския вот.

Освен това семейство Каменарови се доближават и най-много до профила на щастливо семейство. Между тях има 85% хармония в отношенията, а науката е това, което мотивира участието и оставането на изобретателя и лекарката в шоуто.

Психологът Ани Владимирова оприличи двете изгонени семействата с животинки. Изгонените Шопови, за нея, са две пирани, пазещи собствената си територия. При Мария и Стоян има 57% съвместимост, а хармонията в отношенията идва от агресията към външния свят.

Цветанови са маймунки, силно привлечени от любовта един към друг. Цветелин и Ванеса имат огромно доверие помежду си и 71% съвместимост, но се чувстват сами срещу целия свят и това е, което ги сплотява.

Шопови напуснаха шоуто след като 69,1% от зрителите гласуваха срещу тях. Цветанови бяха изгонени с 22,8% негативен вот.

Цветелин не повярва, когато чу, че те са втората двойка, която трябва да напусне къщата тази вечер. И докато Чавдар гледаше победоносно, в погледа на Цецо се четеше шок, недоумение и съжаление. Все още невярващ, че излиза от къщата, Цветелин искаше да си вземе армаган за спомен.

Минути след като напуснаха сцената двете семейства си общуваха на път за шоуто на Иван и Андрей. Дори имаха план да им демонстрират на живо своята запазена марка - мъжка целувка.

В момента, в който семействата напуснаха къщата, коментарите на съквартирантите започнаха. Всички честитиха победата на Каменарови, а Радка си пожела Чавдар да е здрав, пък другото не е важно. В същото време повечето от съквартирантите изразиха съжалението си, че някои от хората, с които са се сприятелили са си тръгнали.

На Радо, Анжелика и на Веско - Газката им е беше много мъчно за Шопа. Павлин, Сашка, Корнелия и други съквартиранти също не скриха разочарованието си, че семейство Шопови са вън от играта.

От друга страна всички забелязаха реакциите и шока на Цветелин при новината, че си тръгва. Съквартирантите коментираха, че е пребледнял след новината. - Цял ден не си приготви багажа, сигурен беше че остава -коментира Веско. - Не го очакваше, гледаше като гръмнат - пригласяше Радо.

По-късно в ресторанта на къщата, Христо и Газката обсъждаха промяната в поведението на баба Радка. - Баба Радка ме изкефи! - радваше се Газката. - Радка е много жива жена. Единственото, което ме е яд е, че не е домакиня. - сподели Ицо.

Това не беше последната победа на пловдивските патриарси за тази вечер. Малко по-късно се разяри борба за освободената синя стая. След дълъг спор с Елеонора, Чавдар и Радка се нанесоха победоносно в отделената спалня.

От два дни, и особено след снощното изгонване на две семейства, съквартирантите са озадачени от малкия брой семейства, останали в къщата. В къщата се усеща тягостно напрежение, което Радо нарече „затишие пред буря". Спекулациите и коментарите са повече от интересни. Подготвени за всякакви изненади, от страна на Big Brother, съквартирантите очакват неочакваното.

В епизода в петък вечер ще видим:

- Последни видеа и силните моментите на изгонените Цветелин и Ванеса и Стоян и Мария.

- Какво споделиха в изповедалнята съквартирантите за любовта?

- Чавдар и Радка за първи път тази вечер сядат в ресторанта с останалите и си говорят надълго и нашироко с младежите.

Неделя вечер отново ще бъде вечер на тежки признания за зрителите на Нова телевизия. Този път „Big Brother - Истината" ще ни покаже най-скритите тайни на Мария и Стоян Шопови. Малко преди да напуснат къщата те седнаха на детектора на лъжата. Истините, които разкриха един за друг поставиха връзката и оставането им заедно под голямо съмнение.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg