Шокиращи разкрития показа играта с детектора на лъжата за Елеонора и Давид.

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Шокиращи разкрития показа играта с детектора на лъжата за Елеонора и Давид.
14.04.2010
Красавицата призна, че е спала с мъж за пари, била е съдена за кражба и дори се е опитала да наръга Давид с нож. Най-скандалното разкритие беше, че танцьорката е била изоставена от майка си в дом за деца за период от четири години.

Фактът, че Елеонора призна, че е правила секс за пари, хвана Давид неподготвен. Брадърката поясни, че е имала чувства и дори връзка с въпросния мъж, но е отговорила положително, тъй като той наистина ѝ е давал пари.

На въпроса “Вярно ли е, че като малка майка ти те е изоставила в дом за сираци и те е посещавала много рядко” брадърката със сълзи в очите отговори “да”.

Оказа се, че от осмата до дванайстата си година Елеонора е живяла в дом за деца. Майката на тийнейджърката обясни, че не е имала финансовата възможност да се грижи за дъщеря си, на което останалите в къщата реагираха изключително бурно. Дори водещият си позволи да изкритикува майката на танцьорката, че изоставянето на дете при каквито и да било обстоятелства е непростимо.

Съквартирантите бяха потресени от постъпката на майката на Елеонора. Останалите обитатели на къщата искрено съчувстваха на тийнейджърката и дори я похвалиха за силата й да издържи и даже да прости на майка си.

Оказа се, че Елеонора веднъж се е опитала да наръга Давид с нож в крака. “Криминалните” прояви на младата майка не спират дотук – като малолетна срещу нея било заведено дело за кражба, след като Елеонора помогнала на своя приятелка да открадне гримове.

Давид пък призна, че не обича партньорката си повече от майка си, но обясни, че любовта към майката и към жената до него са две различни неща.

На въпроса дали е щяла да направи аборт, ако е можела да върне времето назад, тя отговори утвърдително като обясни, че не съжалява, че е родила дъщеря им, но съжалява, че той е нейн баща.

Играта за Давид приключи, след като излъга, че не смята майката на детето си за лека жена. Елеонора смело продължи, излагайки се на риска да разкрие още по-лични и дори срамни неща за себе си, като заяви, че ако спечели парите, ще ги даде на Давид, за да си живее спокойно с майка си.

За съжаление, тя се провали на въпроса дали би дала бъбрека си, за да спаси живота на Давид: танцьорката отговори с “да”, а детекторът показа, че лъже.

След играта равносметката и на двамата е, че ще е най-добре да се разделят.

 

източник (BLife)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg