Броени часове до първите елиминации.

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Броени часове до първите елиминации.
11.04.2010
Остават броени часове до Big Brother Live, когато някое от номинираните за изгонване семейства ще напусне къщата. Вечерта на първите елиминации ще бъде спорна. „Милеви срещу Чипеви” е мотото, под което ще премине живото предаване. На базата на сравнението ще преценим кое е по-стойностното семейство.

Скоро ще разберем чии модел на поведение зрителите осъждат по-остро и кой според тях не заслужава да остане в шоуто. Дали това ще бъдат комарджията Павлин и отчаяната му съпруга Сашка или капризната интелигенция Боряна и избухливият Боян?

За да защитят своите близки и приятели, гости в студиото ще бъдат кумата на Боян и Боряна и приятел на приморския гларус от казармата, както и братът на Павлин и близка приятелка на съпругата му Сашка.

Генчо Генчев, сценарист на реклами, и още един обществен защитник, чието име се пази в тайна, ще бъдат съдници на този „двубой”. Гостите в студиото ще направят дисекция на характерите, поведението и отношенията на номинираните, на техните добри и лоши страни.

Изненадата на вечерта е продължението на сагата Качанови. Последното решение на красивата Елеонора беше да напусне къщата на Big Brother Family. От няколко дни сърцето на съпругът й Давид е заложено на карта.

Сега велинградската красавица отново се колебае, а Давид е твърдо решен да се бори за любовта на любимата си. Тази вечер той ще направи последен опит да спаси връзката си! Как точно? Ще разберем довечера в Big Brother Live в 20:00 часа по Нова телевизия.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg