Предсмъртно обещание прави една любов невъзможна в новия сериал „Клетва” от 12 април по bTV

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Предсмъртно обещание прави една любов невъзможна в новия сериал „Клетва” от 12 април по bTV
11.04.2010
Една предсмъртна клетва тежи като проклятие над бурните и искрени чувства на двама влюбени. Дали Мендерес (Серхан Яваш) ще намери път да заобиколи обещанието си, или любовта му към Лейля (Туба Юнсал) е обречена, зрителите на bTV ще разберат от 12 април всеки делничен ден от 17:00 часа.

Мендерес и Лейля са лудо влюбени и нямат търпение да отпразнуват четвъртата годишнина от сватбата си. Той е собственик на голям холдинг, което налага често да пътува до Дамаск във връзка със строежа на хотел. Тя работи в оранжерия и обича цветята. Единственото, което помрачава щастието им, е липсата на дете – от години се опитват да имат наследник.

Годишнината на двамата влюбени ще бъде отпразнувана в дома на бащата на Лейля – Баки. За всеобщо съжаление Мендерес получава обаждане спешно да замине за Дамаск и оставя натъжената си съпруга.

Междувременно Асуман, която има две деца, се подготвя за завръщането на съпруга си от пътуване по бизнес. Синът и дъщеря й също са развълнувани от завръщането на баща им. Късно вечерта той най-после се прибира.

Преди години Мендерес е дал клетва на вече покойния си брат Кемал да се ожени за Асуман (вдовицата на Кемал) и да се грижи за нея и децата й. Оказва се, че Мендерес е женен освен за Лейля, която живее в Истанбул, и за Асуман, която отглежда децата си в Айдън.

Без Мендерес да знае, в Истанбул се появява Джихан, адвокатът на семейството на Лейля, който е тайно влюбен в нея.

Дали любовта на Мендерес и Лейля ще устои на предизвикателствата и бурите, които ги очакват, или тя никога няма да намери сили да прости на своя любим?

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg