На живо Милеви срещу Чипеви

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

На живо Милеви срещу Чипеви
11.04.2010
Четвъртък вечер ще бъде вечерта на първите елиминации! Едно от номинираните семейства ще трябва да напусне къщата на Big Brother Family. Зрителите на Нова тв ще решат с гласуване кое семейство да бъде изгонено – Милеви или Чипеви?!

Живото предаване ще премине на базата на сравнение между семействата. „Двубоите” ще бъдат в три рунда: Боян срещу Павлин – на базата на това кой е по-качествен мъж; Боряна срещу Сашка – на базата на това коя от двете е по-качествена като жена; и Милеви срещу Чипеви – на базата на това кое е по-стойностното семейство. Тъй като за първи път на елиминации са цели семейства, а не отделни участници, принципът на гласуване ще бъде уникален.

Ще има по две линии за гласуване за всяко семейство. Зрителите ще могат да избират за кого да гласуват. Така ще стане ясно кой от двамата съквартиранти – мъжа или жената от това семейство, е по-симпатичен или по-антипатичен на зрителите. Освен това ще разберем чии модел на поведение феновете на предаването осъждат по-остро: този на комарджията Павлин, на отчаяната съпруга Сашка, на капризната интелигенция Боряна или на избухливия гларус Боян?

Гости в студиото на Big Brother Live ще бъдат по двама близки – роднини или приятели на семействата, които да ги защитят. Съдници ще бъдат двама обществени защитници, които няма да заемат позиция „за” или „против” някого, а ще разкрият по техните критерии какъв е Боян, какъв Павлин, какви са жените и семействата им. Гостите в студиото ще направят дисекция на характерите, поведението и отношенията на номинираните, на техните добри и лоши страни.

Кой ще остане в къщата? Предстои да разберем четвъртък вечер в Big Brother Live по Нова телевизия.

Мисия „Воден свят”…

Проблемът с дупките в България е изключително сериозен, затова Big Brother реши съквартирантите да покажат на всички как се запушват дупки.

В двора на къщата беше поставен съд с 1000 литра вода и четири дупки!

В продължение на 48 часа съквартирантите трябваше по двойки да запушват дупките в този съд, като можеха да използват единствено ръцете и тялото си, без никакви подръчни материали. Не беше задължително двамата души да са от едно и също семейство. Съквартирантите можеха да се редуват по избран от тях произволен начин.

Едно от условията беше всеки да вземе участие в мисията за определен период от време. Съквартирантите нямаха право да ползват каквито и да било мебели или други помощни средства от къщата, на които да се подпират, седят или лежат.

За да бъде успешна мисията, след изтичането на 48 часа, водата в съда трябваше да остане над определено ниво. За успешно изпълнение на мисията възнаграждението на съквартирантите беше 40% от месечния бюджет!

Почти всички се включиха в изпълнението на мисията. Повече от седем часа съквартирантите подпираха съда с вода, въоръжени с дъждобрани. Дали заради дъжда или усилията им, до един момент им вървеше като по вода.

Залогът за изпълнението на мисията обаче, явно не се стори достатъчно голям на някои от съквартирантите. Претенциозната Боряна обяви мисията за невъзможна още преди да опита. Тя и съпругът и Боян се оттеглиха в спалнята.

За неуспешното изпълнение на мисията „Воден свят” съквартирантите бяха глобени с 40% от месечната им заплата. Дори и тези, които в момента са добре финансово дадоха всичко от себе си за мисията в името на тези от семействата, които нямат пари.

Боряна проваля втора мисия, заради което стана обект на подигравки. Съквартирантите не можаха да прикрият негодуванието си от липсата на колективност в къщата.

- „Работи Мис Свят!” – заключи Радо.

- „Не знам ‘кво работи, но е толкова надута, все едно, че е министър-президент!” – каза Ели Кузмова.

- „Борянка си е легнала… с голямата заплата.” – ядосваше се Павлин.

А докато останалите се възмущаваха, номинираните за изгонване Боян и Боряна спяха сладко в леглото си.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg