Тройна изненада за Преслава

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Тройна изненада за Преслава
11.04.2010
Тази сутрин Преслава бе специален гост в предаването “На кафе” с Гала. Певицата сподели, че е прекарала великденските празници със семейството си в Добрич.

Екипът на предаването бе подготвил три специални изненади за Преслава, първата от които бе пряк телефонен разговор с нейната сестра, Ивелина Колева. Оказа се, че и двете момичета са наследили таланта от майка си, която пък от своя страна като млада винаги си е мечтала да има момиче, което да може да пее.

Ивелина е по-голямата дъщеря в семейството, като разликата между двете сестри е 3 години и половина. Сестрата на Преслава, която се занимава с народна музика, разказа няколко много забавни случки от детството на певицата, с което искрено я разсмя.

Втората изненада за Преслава бе Милко Калайджиев, който пък сподели за първите си спомени от нейната кариера, като също наблегна и на изключителната упоритост и хъс за работа, които притежава певицата.

Третата, и най-голяма изненада, която бе подготвила Гала, бе един стар трабант, който Преслава трябваше да подкара. Оказа се, че певицата е истински талант в шофирането, тъй като се справи повече от перфектно.

Преслава сподели, че нейният баща всъщност обича да колекционира ретро коли и в колекцията му в момента попада и най-старият трабант в България.

 

източник (Planeta.TV)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg