Камелия: “Не бих влязла в “Big Brother Family”

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Камелия: “Не бих влязла в “Big Brother Family”
11.04.2010
Ден преди Цветница Камелия гостува на “Отчаяните съпруги” в “Станция Нова”. Както винаги, певицата бе в прекрасно настроение, с което “зарази” водещите Вихра и Даниела. Самите те й направиха символичен подарък – саксия с голяма, приспособена за отглеждане в домашни условия, камелия.

В ефира на “Отчаяните съпруги” певицата сподели, че най-големият й грях в живота до момента е, че все още няма дете. Причината за това е, че е искала да се реализира в кариерата, да бъде финансово осигурена и чак тогава да се замисли за наследник.

Беше засегната и темата за брак, но звездата сподели, че все още няма психическата нагласа да стане булка и да подпише, но пък потвърди новината, че е сгодена за дългогодишния си приятел, Цветин. Друга актуална тема в предаването бе и риалитито “Big Brother Family”, което тече с пълна сила по Нова ТВ.

Камелия сподели, че за нея семействата в Къщата не са представителна извадка на българското общество, както и че не би участвала в шоуто, тъй като смята че семейните отношения, както и отношенията на двойките, които живеят на семейни начала, не трябва да бъдат излагани на показ.

 

източник (Planeta.TV)
коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg