Принцът дойде за Кокетката в Big Brother, но тя го отпрати

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Принцът дойде за Кокетката в Big Brother, но тя го отпрати
11.04.2010
Big Brother Family отново изненада зрителите с развоя на събитията в Къщата. След като цяла седмица Съквартирантите вряха и кипяха с отношенията в триъгълника между Елеонора, Давид и Николай, тази вечер велинградската красавица обяви решението си. Тя беше изправена пред сериозната дилема да вземе съдбоносно решение – да остане с бащата на детето си Давид, за когото упорито твърди, че не обича, или да тръгне с „датският принц” Николай, който долетя от Копенхаген, за да се включи в шоуто и да „спаси” Принцесата.

Залаганията извън стените на Къщата в Нови хан упорито сочеха, че Ели ще избере Николай. Тя обаче влезе в Изповедалнята и хвърли ръкавицата с думите: „Не избирам нито един от двамата. Давид – защото не може да направи нищо за мен, а Ники познавам от много малко време, навън може и да се променят нещата”. Елеонора използва възможността да сподели с Големият брат и желанието си да напусне Къщата с аргумента, че детето й липсва и не е сигурна дали то е добре. Доколко сериозни са намеренията на красавицата да стегне куфарите си, Big Brоther ще покаже утре.

Тя беше докрай откровена и заяви още, че е „възможно навън да срещна трети мъж, и, честно казано, е задължително да е богат”. „Това не е всичко, но аз искам да осигуря бъдеще на дъщеря си. Към Ники изпитвам уважение, имам симпатии, но по-скоро държа на него като на приятел”, обясни тя.

„Изпитвам отвращение към Давид, но не винаги, а също и съжаление. Отвращение, когато в дадена ситуация не ме защити, както и когато е прекалено близо до мен, а съжаление, когато Ники влезе. Давид не заслужава втори шанс за нашата връзка, тя ще приключи”, каза още пловдивчанката.

Изненадата относно отношенията между Кокетката, Принца и Кученцето обаче Big Brother беше оставил за края на шоуто. След като Николай напусна Къщата, Големият брат показа пръстен, който ще даде на Давид – вероятно с идеята той да предложи на Елеонора брак, с който двамата да скрепят пропуканата си връзка. Какво обаче ще направи Давид, шоуто ще покаже във вторник.

Освен всичко това тази вечер се състояха и първите номинации в Къщата. След като всички дадоха вота си и обясниха причините за него, заплашени от изгонване се оказаха Милеви(Боряна и Боян), Чипеви (Сашка и Павлин), Трифонови (Корнелия и Христо) и Цветанови(Ванеса и Цветелин). Продуцентите на шоуто предварително бяха обявили и допълнително гласуване, с което зрителите имаха възможност да спасят две от номинираните семейства. В Къщата обаче никой не подозира за този ход. Зрителите пред екраните научиха резултатите в „Шоуто на Иван и Андрей” веднага след затварянето на линиите, но спасените семейства ще разберат за „тайното гласуване” едва утре. Как ще реагират Трифонови и Цветанови, които събраха най-много положителни гласове; ще стане ли вота повод за нови скандали при темпераментните Милеви; и как Чипеви ще разкодират зрителските гласове – Big Brother ще покаже във вторник.

Тази вечер от Къщата излязоха двете „фалшиви” половинки от първата тайна мисия, с която започна сезона фамилният Big Brother, Ива и Светлин. Двамата гостуваха в „Шоуто на Иван и Андрей”, където споделиха впечатленията си от живота зад стените на Къщата. Ива използва възможността за пореден път да обясни, че няма чувства към Цветелин и се надява хората да са видели какъв е той. Според нея тя е показала на сегашната му любима Ванеса, какво я чака, ако остане с него. Светлин пък хвърли публиката в туш, след като откровено и категорично заяви, че не е влюбен в бившата си приятелка Ванеса. Той обаче не можа да даде отговор на въпроса защо не й го каза лично и без увъртания на самата нея, докато живяха заедно под покрива на Big Brother.

За да видите как продължава животът в Къщата след излизането на Ива, Светлин и Николай, както и емоциите след първите номинации, гледайте шоуто Big Brother Family от 21.00 ч. по Нова телевизия.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg