Датският принц си тръгва, ще го последват Ива и Светлин

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Датският принц си тръгва, ще го последват Ива и Светлин
11.04.2010
Обожателят на красивата Елеонора, от четвъртък вечер е в къщата на Big Brother Family. Мъжът, който й подарява букети от 101 рози и шармантен пръстен, дойде от Копенхаген, за да отведе любимата си на крилете на любовта. Мечтата на Николай е да направи велинградската красавица истински щастлива жена и пълноценна майка, каквато съпругът й Давид не успява.

След влизането на Николай техният любовен триъгълник е една от най-обсъжданите теми в къщата. Всички съквартиранти станаха съпричастни към драмата на семейство Качанови, която се разиграва пред очите им още от гостуването на свекървата Димитрийка. Различни мнения и съвети се чуваха за обърканата ситуация, а в безсилието си Давид се обърна към Библията.

Николай бързо и лесно спечели симпатиите на съквартирантите, но противно на очакванията не успя да задържи вниманието на Елеонора в къщата. Тези няколко дни на Елеонора не й се ставаше от леглото. Тя се излежаваше до късно, за да избяга от съдбоносното решение, което трябваше да вземе. Николай прояви търпение и почака обърканата красавица да помисли хубаво. През това време той се опитваше да й угоди по всякакъв начин и предлагаше серенади, фрешове, сешоари и обеди на красавицата.

Чаканият отговор така и не дойде. Може би от страх, че ще бъде критикувана навън, Елеонора не показа никакви чувства с действията и думите си към мъжа, на когото се възхищаваше в трогателната си изповед. Николай помоли Big Brother за помощ и съдействие, за да получи точен отговор от Елеонора за техните отношения и иска ли тя да бъде с него.

Какво е нейното решение и дали молитвите на съпругът й Давид, ще бъдат чути ще разберем довечера в 20:00. Тогава, по време на Big Brother Live, Николай ще напусне къщата. Сам или със своята принцеса ще се върне той в Дания? Предстои да разберем…

Николай няма да е единственият, който напуска къщата тази вечер. Участниците в тайната мисия Ива и Светлин също ще се сбогуват със съквартирантите. Двамата ще са гости в шоуто на Иван и Андрей и ще разкажат за двете крайности на това да живееш под един покрив с бившия си.

Часове ни делят от първите номинации в къщата на Big Brother Family. По време на живото предаване семействата ще номинират за изгонване своите неприятели или конкуренти. Вълнението нараства и състезанието започва! Кой каква стратегия ще избере – гледайте довечера в 20:00 часа по Нова телевизия.

 

коментари (0)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
За съжаление, все още няма публикувани коментари.
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg