Първите номинации в Big Brother Family

 
 
Получател:


Твоят e-mail:

Първите номинации в Big Brother Family
04.04.2010
От понеделник Big Brother вече ще заприлича на себе си, защото състезателния характер на шоуто започва! Ще разберем също могат ли партньорите да постигат лесно съгласие и кой определя решенията във всяко едно от семействата в къщата.

Първите номинации на шоуто Big Brother Family предстоят в понеделник. По време на живото предаване от 20:00 часа съквартирантите ще се номинират за изгонване. Целият формат на шоуто е уникален, затова и принципа на номинациите също ще бъде такъв.

Всяко семейство ще трябва единодушно да номинира един съквартирант с две точки и един с една точка. Номинирани ще бъдат трите семейства, които са събрали най-голям общ брой номинационни точки. Най-интересното е, че номинираните семейства ще знаят заради кого повече са номирани – заради мъжът или заради жената.

Изненадата на вечерта ще бъдат линиите за позитивно гласуване, които продуцентите ще открият, след като се разбере кои са трите номинирани семейства. Чрез тях зрителите ще могат да спасят една от двойките и така ще останат две за изгонване за четвъртък. Съквартирантите обаче няма да знаят това. Времето за гласуване за спасяване ще свърши в 22:30 в шоуто на Иван и Андрей.

Участниците в тайната мисия Ива и Светлин ще напуснат къщата в понеделник. Те ще бъдат коментатори в студиото на Big Brother Live на първите номинации на семейния формат на предаването. Специално за зрителите двамата ще разкажат на живо какво е да живееш с бившия си в продължение на две седмици.

От няколко дни съквартирантите сериозно се вълнуват от предстоящите номинации. Това е една от често обсъжданите теми в къщата. Някои от двойките предполагат, че ще бъдат номинирани. Най-възрастната двойка – Чавдар и Радка Каменарови – не успя да намери общ език с останалите участници в шоуто и подозират, че заради това ще са едни от номинираните.

Какво ще е съдбата на избухливия Боян и претенциозната Боряна, които от известно време дразнят останалите само с присъствието си? Какво ще се случи и с Цветелин, след като всички разбраха, че ги е заблуждавал цели две седмици? Предстои да разберем понеделник вечер в 20:00 часа по Нова телевизия.

 

коментари (2)


 
тагове
 
 
добави в любими
 
коментари
 
добави коментар
 
 
не само очите но и други работи може да бели!
 
tazipak e golqma krava kak ubeli u4ite kat nqkoi korkodil daaaa naistina
 
 
 
  
Какво ти се гледа?

 

реклама
реклама

 
Всички права запазени © 2009 Created by website.bg